Carlström och Iskit i skytteligatoppen

Carlström och Iskit i skytteligatoppen

Publicerat 2018-02-08 av Martin Trobäck.

Idag la vi till de fyra matcher Kristianstad HK spelat i Challenge Cup i statistiken. Inte helt förvånande hittar vi KHKs skyttar, Sarah Carlström och Asli Iskit i toppen. Båda med 21 mål gjorda. De är tätt följda av Cindy Birberg på 18 fullträffar och sedan ett hopp ner till Josefine Gunnarsson som sett 9 bollar nå nätmaskorna.

Förhoppningsvis kommer det bli många fler mål från Kristianstadsgänget då de är vidare till kvartsfinal i Challenge Cup. Med lite tur i lottningen kan det bära riktigt långt för dem.

Från denna sidan kan du nå både matcherna och skytteligan.

Tyvärr har vi bara en generisk bild på alla spelarna i Kristianstad HK. Det finns inga profilbilder på KHKs hemsida att tillgå. De som finns på Eurohandball är av alldeles för dålig kvalitet och trots flera förfrågningar till klubben, med början redan innan de mötte Femina Vise, så har inga bilder kunnat produceras fram. Då får det bli såhär. Om det någon gång skulle dyka upp några bilder så uppdaterar vi givetvis.

KHK får sig en känga även från Skånesport idag.

Derbyn, Europacupfokus och SM-final-förslag (Skånesport)
Kristianstad Handboll har en svacka efter den fina starten på säsongen. en start som på sätt och vis gjorde många med KHK-anknytning fartblinda. Nu har laget en poäng på fyra matcher, men det finns ingen anledning att måla fan på väggen. Svackor och kroatiskor kommer och går – så länge Sten Ravheds lugn består finns det hopp om framtiden.