H65 nära poäng mot Larvik

H65 nära poäng mot Larvik

Publicerat 2018-01-22 av Martin Trobäck.

Nära skjuter ingen hare, som man säger. Men visst hade H65 Höör gjort sig förtjänta av åtminstone en poäng efter den strålande insatsen mot Larvik? Givetvis skulle det vara Cassandra Tollbring som stängde matchen i slutskedet när hon dels satte sitt enda mål, samt gjorde två assist när det hela stod och vägde.

– Vi gör vår bästa match i det här EHF-gruppspelet, sammanfattar tränare Ola Månsson direkt efter matchen.

Efter matchen mot Zalau önskade vi att hela laget skulle höja sig ett par snäpp och det är ju bara till att konstatera att det gjordes. Inte minst kantspelet förbättrades avsevärt och de gick från att göra ett mål mot Zalau till nio mot Larvik.

Efter tre spelade matcher är nu H65 "bara" trea i gruppen och det kommer krävas bortavinster framöver för avancemang.

– Nu måste vi vinna minst en av de två bortamatcherna. Det blir tufft mot Banik Most och inte minst borta mot Larvik, men jag har stark tro på vårat lag, säger Månsson.

Statistiken är uppdaterad efter matchen. Fortsätter Mikaela Mässing bomba in mål får både Mia Rej och Cassandra Tollbring se upp i skytteligan.

H65 orkade inte mot Larvik (Skånesport)
Fullsatt med 1200 åskådare på läktarna. Fartfylld, svängig och dramatisk handboll. Men förlust för H65 Höör med 25-27 mot det norska topplaget Larvik.

H65 Höör tog inte chansen att skrälla (Skånska Dagbladet)
En EHF-cupskräll hängde i luften. Då åkte H65 Höör på en sen utvisning och tappade 25-24 till 25–27 hemma mot norska gruppfavoriten Larvik. – Klart man är besviken, suckade Emma Lindqvist.

"Väldigt kul att få sänka dom" (Kvällsposten)
Cassandra Tollbring, 24, är tillbaka på svensk mark – i norska Larviks tröja. Då däckar hon sina gamla lagkompisar i H65 Höör. – Det är väldigt kul att få sänka dom, säger Cassandra och firar segern (25-27).

Tung förlust för Höör mot Larvik (Radiosporten)
Svenska mästarna H65 Höör förlorade igen i EHF-cupens gruppspel mot norska mästarna Larvik.